Verkostoidu ammattilaisten kanssa

Kiinteistö- ja rakentamisalan kiertotalouden osaamiskeskittymä kokoaa yhteen alan asiantuntijuuden, parhaat toimintamallit ja innovaatiot.

Liity kira-alan kiertotalouden ammattilaisten keskusteluun LinkedIn-ryhmässä ja kerro omasta osaamisestasi, työstänne ja jaa tietoa muille alan toimijoille. Yhteinen tavoitteemme on nopeuttaa KIRA-alan muutosta kohti kiertotaloutta.

Liity myös alueellisiin kiertotalousverkostoihin

3C-klusteri (Varsinais-Suomi)

  • Klusterin yritykset tunnistavat kestävään kehitykseen liittyviä tarpeita ja haasteita, joihin ne yhdessä korkeakoulujen kanssa ideoivat ratkaisuja. Parhaita ideoita pilotoidaan ja lopulta syntyy uusia kiertotalouden mukaisia tuotteita, palveluita ja liiketoimintamalleja.

Helsingin kiertotalousklusteri

  • Edistämme etenkin rakentamisen kiertotalouteen liittyvien innovaatioiden kokeilua yhteiskehittämällä uusia ratkaisuja aidossa toimintaympäristössä yhdessä loppukäyttäjien, kaupungin henkilöstön ja yritysten kanssa. 

Uudenmaan kiertotalouslaakso

  • Verkosto tuottaa Uudellemaalle uutta yhteistyöhön pohjautuvaa kiertotaloustoimintaa, tekee jo käynnissä olevan kiertotalouden tekemisen ja kehityksen näkyväksi, ja nostaa Uudenmaan maakunnan kiertotalouden mallialueeksi. Varsinaista Uudenmaan kiertotalouslaaksoa lähdetään rakentamaan yhteisvoimin vuodesta 2022.

Pirkanmaan rakentamisen kiertotalouden TKI-verkosto

  • Tampereen ammattikorkeakoulu ja Tampereen yliopisto pyrkivät yhdessä kehittämään kiertotaloustavoitteita tukevaa ekosysteemitoimintaa tunnistamalla rakennusalan tarpeet Pirkanmaalla toimijalähtöisesti ja alueellisesti. Hankkeessa tehdään yhteistyötä yritysten, yhdistysten ja viranomaisten kanssa.

Tilaa Kiertotalouden kehittäjät -uutiskirje

Nimi

Lähettämällä sähköpostiosoitteesi tilaat Kiertotalouden kehittäjät -uutiskirjeen (kts. Tietosuoja-asetus)