Kiinko

Kiinko on yhteisnimi Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:lle ja Kiinteistöalan Koulutussäätiölle.

Kiinkon koulutuksissa voit hankkia ammattitutkinnon sekä lisä- ja täydennyskouluttautua ja seminaareissamme pääset verkostoitumaan ja päivittämään osaamistasi. Koulutuksia toteutetaan myös yrityskohtaisesti.

Kiinkon hallituksen muodostavat Suomen Kiinteistöliitto ry, RAKLI ry, Suomen Isännöintiliitto ry, Kiinteistöliitto Uusimaa ry, Kiinteistötyönantajat ry, Finlands Svenska Fastighetsförening rf ja Suomen Kiinteistönvälittäjät ry.

Kiertotalouteen liittyvä täydennyskoulutus

Rakennuttajien ja vanhempien rakennuttajien koulutusohjelmissa käsitellään mm. purkukartoituksia, kiertotaloutta, kestävän rakennetun ympäristön kehittämistä, vähähiilistä rakennuttamista ja ympäristösertifikaatteja. Nämä pätevyyskoulutukset on suunnattu rakennuttajille. Koulutusohjelmia on 4 erilaista sekä talo, että infrasektorille ja ohjelmat alkavat vuosittain. Kursseista löytyy paljon erilaisia koulutuksia liittyen kunnossapitoon, talotekniikkaan etc.: esimerkiksi Rakennuksen kuntoarvioijan koulutus, Energiatodistuksen laatija, Haitta-aineet korjaamisessa.

Kiinteistö- ja rakentamisalan EMBAssa käsitellään elinkaariarviointia, hiilijalanjälkeä sekä vastuullisuuskysymyksiä laajasti.