Green Building Council Finland

Green Building Council Finlandin tavoitteena on, että rakennettu ympäristö on keskeinen osa ilmastonmuutoksen ratkaisua. Toimintamme vaikutus muodostuu osallistavasta yhteistyöstä sekä asiantuntijoidemme ja kansainvälisen verkostomme näkemyksestä. Näytämme suunnan ja autamme matkalla.

Green Building Council Finlandin tavoitteena on kestävä rakennettu ympäristö. Kokoamme eri puolilta arvoketjua parhaita käytäntöjä ja luomme yhteisen ymmärryksen parhaista ratkaisuista.

Kiinteistö- ja rakennusalan toimiala on monimutkainen. Kauttamme saat olennaisen kuvan siitä, mitä alalla tapahtuu, miten muutokset vaikuttavat toimintaasi ja millaisilla ratkaisuilla voimme parhaiten edistää ympäristökestävää rakennettua ympäristöä.

Olemme aktiivinen tekijä – Toimintamme perustuu osallistavalle yhteistyölle, josta syntyy konkreettisia toimintamalleja koko toimialalle. Yhteistyöstä saa myös organisaatiokohtaista ja henkilökohtaista hyötyä: käytännön ratkaisuja ja arvokkaita verkostoja.

Kiertotalouteen liittyvä täydennyskoulutus

Järjestämme sekä maksullisia että maksuttomia koulutuspäiviä, tietoiskuja ja tapahtumia. Maksulliset koulutukset ovat aina jäsenillemme edullisempia.

figbc-800
Green Building Council Finland